caren van herwaarden

touch

-Het bestelformulier vind je onderaan deze pagina-

TOUCH is de titel van mijn nieuwe boek. Het vorige boek Blijf!/Stay! is uitverkocht, dus is het de hoogste tijd voor een nieuwe publicatie. TOUCH bevat een selectie van werken van de laatste tien jaar, het verschijnt in mei 2023 bij uitgeverij JapSamBooks en wordt op zondagmiddag 21 mei 2023 gepresenteerd in Museum De Pont, Tilburg. 

Ruud Willems - tevens ontwerper van Blijf!/Stay! - en ik zijn al een eind op weg, het boek wordt prachtig. Het is een spannend proces om een selectie van mijn eigen werk van de afgelopen tien jaar te maken. Terugkijkend op die periode, zie ik dat mijn werk veranderd is, het is aardser geworden, mede door het gebruik van textiel is er een derde dimensie bij gekomen. Toch zijn het dezelfde thema’s die in deze werken terugkeren: dragen – gedragen worden, troost en dreiging binnen een groep, de aantrekkingskracht en afstoting tussen individuen, het conflict tussen rede en drift. 
In het boek wisselen de werken elkaar af van lichte transparantie naar onheilspellend zwaar, van snel naar een dwingend slow-adagio. We denken aan Bach’s muziek: een grondtoon van gelaagde, diepgevoelde, existentiële menselijkheid wordt afgewisseld door speelse vitaliteit.

Gegevens
Ontwerper: Ruud Willems
Uitgever: JapSamBooks

Auteurs (teksten zijn Nederlands/Engels, vertaling Lloyd Haft)

- Merel Bem - auteur, docent, kunsthistoricus en copywriter (schrijft o.a. voor Volkskrant)
- Gustan Asselbergs - filosoof, auteur, musicus (percussie)  
- Ludo van Halem - kunsthistoricus, curator 

Technische gegevens
Formaat: 28 x 24 cm, gebonden, linnen softcover met losse papieren band
144 pagina’s, 2 papiersoorten 

Om TOUCH financieel mogelijk te maken, wil ik je vertrouwen vragen door het boek nú al te kopen. De prijs is € 45 per boek, inclusief BTW, verpakking en verzending binnen Nederland. Vul a.u.b. onderstaand formulier in om het boek te bestellen, je ontvangt een factuur voor je bestelling en een betaalverzoek. Een extra bijdrage is welkom, je kunt het bedrag in mijn betaalverzoek zelf naar eigen vermogen verhogen. Ik stuur je een gesigneerd boek (of boeken) in mei 2023 toe.

Speciale actie: bestel TOUCH en kies een originele aquarel uit voor 325 €:  https://www.cvanherwaarden.nl/nl/aquarel-bestellen

Heb je problemen met het versturen van dit formulier, stuur me dan je gegevens per mail naar carenvanherwaarden@hotmail.com

Je gegevens:

Hoeveel exemplaren van TOUCH wil je bestellen?

Het boek is (of de boeken zijn) voor